Blade Master Mod APK v0.1.28 (Obegränsat med pengar, mynt)

Blade Master: Beat the Music
app Namn Bladmästare
Publisher
Genre Musik
Storlek 78M
Senaste versionen 0.1.28
MOD Info Obegränsade pengar, mynt
Få det på Google Play
uppdatering 18 september 2022 (för 1 vecka sedan)
Ladda ner (78M)

Det finns ögonblick i ditt liv när du är överväldigad, utmattad eller nedstämd och bara inte känner för att göra någonting. Du känner dig stressad, trött eller deprimerad men är inte säker på hur du ska lindra det. Det finns en mängd roliga, underhållande spel, med roliga aktiviteter som får dig att skratta. När du spelar spelet kommer du att glömma de negativa föremålen, pappershögarna är för stora och högarna med papper är för stora.

Engagera dig med Blade Master och njut av detta fantastiska ögonblick. Använd vassa knivar för att förstöra fiender. Ilskan och alla hemska saker du lägger på monstren. Använd tekniken att skära dem för att ta ut fiendens lik. Spelet har en lätt kapacitet, bara ett par dussin MB. Den är kompatibel med alla nuvarande Android-telefoner. Så låt oss installera Blade Master MOD på din telefon och prova spelet.

Obs: Liknande spel/appar finns tillgängliga som du kanske gillar Forge of Empires or By och gård.

Blade Master Mod APK v0.1.28 (Obegränsat med pengar, mynt)

Om Blade Master

Blade Master Mod tar dig in i en värld där spelare blir krigare som specialiserar sig på att jaga monster. Använd vapen som snurrar blad för att ta ut eventuella fiender. När du dödar dem kommer du att tjäna extra poäng. Varje barn kommer att få en poäng. Efter spelet kan du använda poängen du har tjänat för att konvertera dem till mynt. Du kan använda pengarna för att förbättra dina karaktärer och vapen. Du kan fylla på dina trupper genom att köpa nya hjältar, vilket kommer att öka din stridsstyrka. Spelet är enkelt. Med bara ett finger kan du använda bladet och attackera dina motståndare. Var noggrann i dina rörelser för att skära igenom individer och slå ner dem. Försök att ta ut så många motståndare som möjligt. Spelarens insats och ansträngningar belönas med ett värdefullt belopp.

Farlig fiende

De första nivåerna kanske inte är svåra för spelare. Monstren var små till storleken och ganska ömtåliga. På bara några få rörelser och några få drag kan du eliminera dem helt. Den tuffaste delen är de efterföljande nivåerna. Så fort de anländer måste spelarna vara positiva och få sina vapen redo att slåss. Nästa utmaning är fiender som är 10 gånger starkare än den person du är. Det är mycket skada och ett extremt robust försvar.

Om de är direkt i konflikt kan det vara mycket svårt att ta ner dem. Eftersom när det gäller attackstatistiken kommer din karaktärs försvar att reduceras hela striden. Utnyttja dina färdigheter och expertis, tillsammans med en hel del eftertanke för att ta dig an monster. Varje chef har sin egen svaghet. Om du vill besegra dem, se till att studera detaljerna för de olika typerna. Genom att förstå var dina motståndare är svaga kan du attackera dem kontinuerligt. Belöningen för att slå den där bossiga chefen är enorm. Försök att slå honom.

Warrior System

En uppsjö av karaktärer med olika förmågor att välja mellan för att kunna slåss. Krigare är unika i sin ursprungskälla. De vapen som används för strid är individuella. Till exempel använder Thunder God 2 järnklatter för att skapa vapen. Använd den inte för att slåss mot fienden, utan slå ihop två maces för att skapa blixtar som skadar motståndaren.

Om du har varit förutbestämd till lågorna är karaktären från helvetet det lämpligaste alternativet. Använd extremt heta brinnande lågor för att ta dig an. Varje nivå har ett hinder, vilket kräver rätt krigare. På så sätt kommer du att kunna ta dig an cheferna utan svårighet. Gör ditt bästa för att öva varje dag och få hemligheterna om varje krigare. Detta är ett avgörande steg för att hjälpa dig att låsa upp ärans portar.

olika kartor

Blade Master Mod har hundratals olika kartor tillgängliga för spelare att välja mellan. Vart och ett av länderna kommer att åtföljas av ett imponerande väktarmonster. Naturligtvis finns det olika stammar eller variationer. Monsterets utseende kommer att förändras baserat på platsen. Men ju större monstret är desto svårare är det att slå. Det finns monster som har små utseenden, men med ett kraftfullt försvar. En enda träff kommer att få dem att förlora ett par hälsa. För kartor som anses vara de svåraste att besegra finns det fiender som skorpioner, drakar som andas eld, avancerade tusenfotingar... Dessa är mycket värdiga fiender. det är svårt.

slutord

Blade Master är lämplig för grupper av människor som ofta leker med varandra. Kanske är det en kollega som jobbar i samma företag eller en klasskamrat. Om ni har tråkigt kan ni dra fram mobilen och åka på äventyr med varandra. Spelet är extremt engagerande, med enkelt men tilltalande spel. Jag är säker på att ditt sinne kommer att bli skarpare och skarpare. För att kunna utföra ditt arbete måste du vara säker på att studera på hög nivå.

Ladda ner Blade Master Mod APK v0.1.28 (Obegränsade pengar, mynt)

Ladda ner (78M)

Du är nu redo att ladda ner Bladmästare gratis. Här är några anteckningar:

  • Se vår installationsguide.
  • För att kontrollera CPU och GPU för Android-enheten, använd CPU-Z app
5/5 (1 röst)

Rekommenderat för dig

Lämna en kommentar