Car Parking Multiplayer MOD APK v4.8.6.7 (Obegränsade pengar)

app Namn Flerspelare för bilparkering
Publisher
Genre Simulering
Storlek 489M
Senaste versionen v4.8.6.7
MOD Info obegränsat med pengar
Få det på Google Play
uppdatering 18 september 2022 (för 1 vecka sedan)
Ladda ner (489M)

Car Parking Multiplayer MOD APK är ett väldigt roligt spel med bra grafisk design och beroendeframkallande spel. Med den måste spelarna använda sina kör- och parkeringsfärdigheter. Det är en realistisk simulator för bilar, med vilken du kommer att kunna parkera din bil mycket enkelt på parkeringsplatsen på kortast tid.

Introduktion till bilparkering multiplayer

Parkering är ett stort problem i stora städer. I dagsläget blir bilar allt mer eftertraktade. Därför, om du använder din bil för att pendla till jobbet varje dag, kommer du att ha svårt att hitta en lämplig parkeringsplats. Incidenten var katalysatorn för utvecklaren olzhass att utveckla ett extremt engagerande spel vid namn Car Parking Multiplayer. I det här spelet kan du njuta av gratis parkering och körklass. Sluta inte där, du kan träffa nya vänner och få kontakt med miljontals spelare genom att använda onlineläget.

Bilparkering Multiplayer MOD APK

spelande

Car Parking Multiplayer MOD Apk är ett helt distinkt tema från andra simuleringsspel som Bus Simulator eller Bilsimulator 2. Istället för att spela rollen som transportör eller chaufför jobbet. Du ska flytta bilen till rätt position som krävs av spelet. Det är lätt att göra men det är det inte.

Erfarenhet och kunskap är två av de mest avgörande elementen för att vara en kompetent spelare i spelet. Om du krockar med ett annat fordon eller slår i en elstolpe när du kör, kommer du att förlora och måste spela igen. Spelet erbjuder en mängd olika nivåer, var och en med sina egna krav. Försök att lyckas med alla uppgifter.

Dessutom kommer varje nivå i spelet med en tidsgräns. Spelet kommer att sluta om du misslyckas med att köra din bil till platsen inom tidsramen. Hitta en ledig parkeringsplats så snabbt du kan.

Bilparkering Multiplayer MOD APK

Car Parking Multiplayer-moden har tre körlägen som inkluderar rattrotation samt knapptryckningar och lutning av skärmen. Dessutom är alla funktioner i en bil synliga på displayen. Allt du behöver göra är att välja rätt nycklar.

Spellägen

Flerspelare för bilparkering Modul har för närvarande 3 tillgängliga lägen: Levels Single Play samt Online Game.

I spelläget för nivå i nivåläge måste du slutföra spelets uppgifter i ordning. Eftersom det kommer att finnas många komplicerade utmaningar är det viktigt att utveckla sina köregenskaper. Det är också en metod som kan hjälpa dig att tjäna massor av pengar.

Single Play erbjuder ett roaming körläge där du är fri att göra vad du vill. Det finns inga krav eller regler att följa. Du kommer att få intrycket av att du reser eftersom Car Parking Multiplayer ger dig en mängd olika kartor, inklusive stadsstrand, öken och många fler.

Läs också: Extreme bilkörningssimulator MOD APK

Dessutom kan du interagera i onlinespelläget med spelare i onlinespelsläget. Du kommer att köra tillsammans med andra och vänner i onlinespelläget, och du kommer att kunna prata med dem via mikrofonen på telefonen.

Bilsystem

Car Parking Multiplayer erbjuder en omfattande bilkollektion som inkluderar ikoniska märken som Lamborghini, BMW, Mercedes, Audi, Ferrari och mer. Varje bil har distinkta egenskaper och egenskaper. Det finns också en mängd olika roliga karaktärer som poliser eller en kontorsdam samt en astronaut.

Grafik och ljud

Grafik är en av fördelarna med detta Bilparkering Multiplayer MOD APK. Det är inte sämre än de bästa racingspel som finns tillgängliga på mobila plattformar. Inställningen i spelet är extremt verklig. Dessutom är bilens rörelse extremt flytande och exakt. Den låter dig känna bilens rörelser för att se till att du parkerar den på rätt plats. Bortsett från det kan ljudsystemet av högsta kvalitet också hjälpa till att ge användarna den bästa upplevelsen.

Spelarerfarenhet

Orden som spelare använder för att beskriva sin upplevelse inkluderar "bra" såväl som "intressant". De är särskilt imponerade av spelets grafik och ljud. Den har ett genomsnittligt betyg på fyra stjärnor, och den har kunnat få över 50 miljoner nedladdningar via Google Play. Dessa siffror är faktiskt ganska imponerande. Men vissa spelare gillar bilinteriörerna i spelet och skulle föredra bilar som var billigare. Jag hoppas att speldesigner kommer att överväga detta i framtida uppdateringar.

Bilparkering Multiplayer MOD APK

Handel med fordon och fordon

Om du är intresserad av någons fordon kan du erbjuda dig att byta en bil mot dem. Denna funktion är både praktisk och spännande för den som spelar. Istället för att spendera en summa pengar för att köpa den, kan du ta ett lån på den för att avgöra om du passar bra eller inte, och undvika att slösa pengar. Om du efter att ha lånat ett fordon älskar det, är det inte för sent att skaffa ett jämförbart, eller hur?

Bilsystem, en mängd olika spellägen

Med mer än 90 bilar och 16 spelare gör läget Hack Car Parking Multiplayer mer intressant än någonsin. Det är möjligt att börja utforska de verkliga utmaningarna nu. Klassificeringen av fordon är extremt varierande, såsom lastbilar, pickuper, sportbilar och klassiska bilar. Spelarna väljer ett fordon och börjar sedan det första steget enkelt. Totalt 82 utmaningar inspirerade av verkliga situationer låter dig inte bara avsluta spelet, utan hjälper dig också att känna till scenarierna du ska hantera i realtid.

Car Parking Multiplayer är det mest realistiska simuleringsspelet för dem som äger en bil. Det är inte bara roligt för spelarna utan spelets nivåer är konstruerade utifrån verkliga scenarier. Det kommer att lära dig hur du anpassar dig till omständigheterna när du kör, vilket är oerhört användbart. Car Parking Multiplayer MOD APK och upplev parkering tillsammans med tusentals andra spelare.

Ladda ner MOD Car Parking APK för Car Parking

Car Parking Multiplayer Download MOD APK är det bästa simuleringsspelet för dem som äger en bil. Det är inte bara ett spel för att underhålla spelaren, men svårighetsnivåerna är helt baserade på faktiska situationer. Du kommer förmodligen att upptäcka att den erfarenhet du har i spelet kommer att visa sig användbar i din körning. Dessutom kan du dra nytta av din obegränsade pengar-funktion från MOD-versionen.

Ladda ner Car Parking Multiplayer MOD APK v4.8.6.7 (Obegränsade pengar)

Ladda ner (489M)

Du är nu redo att ladda ner Flerspelare för bilparkering gratis. Här är några anteckningar:

  • Se vår installationsguide.
  • För att kontrollera CPU och GPU för Android-enheten, använd CPU-Z app
4.2/5 (5 röster)

Rekommenderat för dig

Lämna en kommentar