CV & CV Creator MOD APK v4.7.1 (Premium Unlocked)

Skapare av CV och CV
app Namn Skapare av CV och CV
Publisher
Genre Produktivitet
Storlek 35M
Senaste versionen 4.7.1
MOD Info Premium olåst
Få det på Google Play
uppdatering 18 september 2022 (för 1 vecka sedan)
Ladda ner (35M)

Om du letar efter en professionell CV-tillverkare har du kommit till rätt ställe. Denna applikation ger dig professionella CV-tjänster och verktyg som hjälper dig att få det perfekta jobbet. I slutändan är det ditt CV som kommer att göra eller bryta ditt jobbsökande, och den här appen är det enda sättet att göra det. Med ett välskrivet CV är det mer sannolikt att arbetsgivare tittar på det.

Liknande spel/appar finns tillgängliga som du kanske gillar Video till MP3 Converter or Fri eld.

Skapa ett professionellt CV

Denna CV & CV Creator MOD APK-app kan hjälpa dig att designa en professionell profil på några minuter. Du kan till och med välja att anpassa den utökade delen av CV:t enligt företagets specifikationer och resten av innehållet kan göras om i din egen stil. Du kan enkelt skicka ditt CV via e-post eller PDF-fil. Det bästa med den här appen är att du kan använda tusentals tillgängliga mönster för ditt CV. Du kan till och med välja en teckenstorlek enligt stilen på ditt CV.

Den kostnadsfria versionen av denna app kommer med en enorm samling av CV-mallar som du kan välja mellan. Du kan använda din egen personliga information för att skapa ett CV som speglar din personlighet. Den innehåller också ett bibliotek med 250+ professionellt utformade mallar för en mängd olika jobbområden. Appen har också en CV-skrivare som kan hjälpa dig att sätta din egen personliga prägel på CV:t.

Skapa ett jobbvinnande CV

Skapa ett jobbvinnande CV med CV och Resume Builder MOD APK och imponera på anställande chefer med ditt fantastiska CV. Ditt CV är det första en potentiell arbetsgivare kommer att se och kan göra eller bryta ditt jobbsökande. Använd den här professionella CV-tillverkaren för att skapa ett imponerande CV för dig själv och skicka det enkelt via e-post till rätt företag. Den exporterar till och med meritförteckningar till PDF och låter dig e-posta dem direkt.

Med CV & CV Creator MOD APK kan du anpassa ditt CV med olika funktioner. Dess mallar och layouter kan anpassas för att matcha dina preferenser. Appen innehåller tusentals anpassningsbara mallar för att passa dina individuella behov. Varje mall är olika och har särdrag. Välj en artig mall som visar vad du ska göra. Alternativt, var kreativ och kom på din egen design.

Exportera CV till PDF och bilder

Den nya funktionen låter dig exportera meritförteckningar till PDF och bilder. PDF-formatet är lämpligt för utskrift på brev- eller A4-kuvert. Pixelstorleken på ditt CV spelar ingen roll – det bör vara mindre än 500 dpi för att säkerställa god kvalitet. Den här funktionen låter dig välja formatet på dina PDF-dokument utan att oroa dig för kvaliteten på utskriften.

Appen låter dig skriva meritförteckningar på flera språk och exportera dem i olika format. Du kan använda den för att dela ditt CV på Facebook och Twitter. Dessutom kan den också användas som en mall för följebrev. En annan bra funktion är dess gratis prissättning; appen låter dig exportera ditt CV till PDF och bilder. Du kan också skicka ditt CV via e-post. Med CV & Resume Creator MOD APK kan du exportera meritförteckningar i olika format inklusive PDF och HTML.

Ladda ner CV & CV Creator MOD APK

Med CV & Resume Creator MOD APK kan du enkelt skapa ditt eget CV och dela det med vänner. Programmet är laddat med gratis bilder, typsnitt och royaltyfria ikoner. Det låter dig också exportera din skapelse till PDF eller e-posta den direkt till HR-avdelningen. Med modden kan du använda din egen design och anpassa den som du vill. Om du vill kan du också redigera och dela den med andra.

CV & CV Creator MOD APK är gratis att ladda ner från Google Play Store. Den innehåller professionella CV-verktyg och tjänster. Du kan anpassa ditt CV efter dina preferenser och använda det för att söka jobb. Du kan också exportera ditt CV till PDF eller bilder gratis och skriva ut det var som helst i världen. Appen innehåller även spelautomater och kortspel. Appen är helt mobilvänlig och inkluderar inga tredjepartsannonser eller köp i appar.

Ladda ner CV & CV Creator MOD APK v4.7.1 (Premium Unlocked)

Ladda ner (35M)

Du är nu redo att ladda ner Skapare av CV och CV gratis. Här är några anteckningar:

  • Se vår installationsguide.
  • För att kontrollera CPU och GPU för Android-enheten, använd CPU-Z app
5/5 (1 röst)

Rekommenderat för dig

Mer från Developer

Lämna en kommentar