Heminredning MOD APK v2.1.0 (Obegränsat antal diamanter, mynt, energi)

Heminredning: makeover
app Namn Heminredning
Publisher
Genre Casual
Storlek 213M
Senaste versionen 2.1.0
MOD Info Obegränsad diamant, mynt, energi
Få det på Google Play
uppdatering 18 september 2022 (för 1 vecka sedan)
Ladda ner (213M)

Home Redecoration MOD är bland de gratis roliga spelen för smartphones. Klä ut dig som en vacker mamma eller gör ditt hus attraktivt efter det dagliga arbetet med spelet.

Om Hem Re-Decorate

Är du redo att visualisera hemmet du vill skapa på ditt eget sätt? Bli kreativ med de idéer du alltid har velat implementera i ditt hem genom Heminredning. Det mest attraktiva gratisspelet du kommer att känna spänningen innan och känna dig nöjd när du deltar i detta roliga spel.

Heminredning MOD APK

Ta en djupdykning i den underbara designen och arkitekturen du har skapat. Du kommer att klä ut dig till en heminredare och uppfylla ditt mål att bli en framgångsrik hemdesigner. Låt oss designa ditt sovrum i en distinkt stil. Du kan ändra utseendet till en modern, traditionell stil beroende på dina preferenser.

När du köper saker som träbord, mattor, glödlampor, sängar och kylskåp, samt tvättmaskiner och högtalare, kan du uppgradera ditt hem till det senaste. Ditt hem är lyxigare än någonsin tidigare.

Kompletta nivåer för att byta objekt

Förutom att vara ett dekorativt spel är det också ett heminredningsspel. Heminredning är också ett vackert pusselspel. Du måste slutföra placeringen av objekt antingen vertikalt eller horisontellt. Genom att matcha 3 objekt kan du lösa ett eller flera pussel i spelet.

Varje uppdrag kommer att delas in i olika nivåer, speciellt för de som är nya i spelet. Var säker på att de första nivåerna du kommer att stöta på är enkla. Sedan måste du avsluta uppgiften genom att ordna så många objekt så snabbt du kan. När du har slutfört uppdraget kommer nivån du har slutfört att höjas.

Dessutom kommer möblerna i butiken att öppnas så att du kan köpa dem kontant. Om du inte har tillräckligt med pengar för att köpa möblerna så dra nytta av vår obegränsade diamant Money Mod-version. Det är fantastiskt, eller hur?

Heminredning MOD APK

Enkel att hantera

Vilken skulle vara den största utmaningen för dig att kontrollera spelet? Home Redecoration är bland de mest attraktiva spelen skapade av Triwin Games. Triwin Games är en välkänd utvecklare av många populära heminredningsspel, pussel och simuleringsspel som spelas på mobila enheter.

Game Home Redecoration är byggt med ett enkelt och lätt gränssnitt. Du kan interagera med alla delar av spelet utan svårigheter. Välj objektet du vill flytta eller gå till butiken för att bläddra. Möblerna som finns i butiken är välorganiserade så att kunderna kan välja och inreda sitt hem.

Ljud och grafik

Heminredningsspelet med fantastisk 3D-grafik och den roligaste och mest färgstarka takdesignen. Det du ser kommer att vara föremålen, karaktärerna och arkitekturen i hemmet som har skapats noggrant. Du kommer att bli förvånad att upptäcka det. Få mest glädje av att dekorera ditt hem med fantastiska 3D-effekter och uppträdanden!

Du kommer också att bli förvånad efter att ha spelat spelet Redecoration hemma. Med en livlig låt ger den spelarna en känsla av att vara i konstens värld. De enda människor som älskar konst kan uppleva.

Inte bara det, Home Redecoration ger också ljudeffekter för varje beröring. Att flytta föremål, byta föremål eller dekorera ditt hem kommer alla med distinkta ljudeffekter. Detta kommer att hålla dig underhållen och beroendeframkallande!

Heminredning MOD APK

Slutsats

Heminredning låter dig styla ditt hem precis som du vill ha det. Det mest populära simuleringsspelet för hemdesign 2022. Du måste slutföra pussel för att låsa upp lyxmöbler i The Home Redecoration-spelbutiken.

Ladda ner Home Redecoration MOD APK v2.1.0 (Obegränsad diamant, mynt, energi)

Ladda ner (213M)

Du är nu redo att ladda ner Heminredning gratis. Här är några anteckningar:

  • Se vår installationsguide.
  • För att kontrollera CPU och GPU för Android-enheten, använd CPU-Z app
4/5 (3 röster)

Rekommenderat för dig

Lämna en kommentar