Idle Car Tycoon MOD APK v1.30 (Obegränsade pengar)

Bli biltycoon
app Namn Bli biltycoon
Publisher
Genre Simulering
Storlek 28M
Senaste versionen 1.30
MOD Info obegränsat med pengar
Få det på Google Play
uppdatering 18 september 2022 (för 1 vecka sedan)
Ladda ner (28M)

Framstegen i 4.0-teknologins era har lett till skapandet av en mängd olika fordon, maskiner etc... som kör på gatorna varje dag. Detta resulterar i en drastisk försämring av vägarna. Plastens översta lager blåstes bort och förvandlades till grusvägar som gjorde alla bilar extremt smutsiga. Så varför inte öppna biltvätt på den här platsen? Det här är en fantastisk affärsidé, anpassad till den tid som präglas av såväl teknik som modernisering.

Idle Car Tycoon MOD APK låter dig ta på dig rollen som chef för en biltvätt som är en miniatyr. Genom att kombinera din passion och energi kan du bygga och utöka verksamhetens storlek. Utveckla en automatisk tvätt som trivs och glatt överträffar alla andra. Öka antalet kunder du kan attrahera och vinsten kommer att öka liksom möjligheten att etablera fler filialer inom denna butikskedja.

Notera: Se till att hänvisa till tillgängliga simuleringsspel som magic framfart or pokémon GO.

Idle Car Tycoon MOD APK v1.30 (Obegränsade pengar)

Sedan kommer vi att introducera Idle Car Tycoon

Som marknadsledare inom butiken måste du vara förberedd med strategier för att öka försäljningen. För att uppnå detta är det första att vara medveten om när du deltar på Idle Car Tycoon Mod att lägga en betydande summa pengar på högkvalitativ service. Biltvätt är en typ av tjänst som uppfyller kraven från människor som behöver tvätta sina bilar. Om du ger dem en bra service kommer de att ge dig guldmynt som belöning. Verksamheten är engagerad i biltvättstjänster som tillgodoser kundernas krav. I denna livliga stad där nästan alla äger bilar, motorcyklar, jordbruksutrustning...

Under användning och cirkulation kommer fordonet säkert att bli smutsigt på grund av damm och lera. Många bilar är i detta skick. Möjligheter till affärer finns gott om i biltvätt. När biltvättägaren först börjar har de inte pengar att lägga i utrustning eller maskiner. För närvarande är det viktigaste att vara uppmärksam på att utveckla ditt varumärkes image för ditt företag. Skapa specifika strategier och planer för att göra ditt varumärke mer tillgängligt för kunderna.

Enkelt spel

Idle Car Tycoon Mod anses av många spelare ge ett ganska enkelt och enkelt spel. Oavsett vilken ålder kan barn eller vuxna njuta av spelet. Se till att anställda arbetar hårt och inte är sysslolösa. Varje steg bör slutföras korrekt. Kunderna kommer att kunna komma tillbaka till din butik nästa gång. Om försäljningen i din butik har ökat och antalet kunder har ökat kan du köpa nya maskiner och rekrytera fler medarbetare. Öka storleken på din butik.

Se till att varje bil du tvättar efter tvätt måste vara fläckfri och lukta fräscht. Det är viktigt att göra det med omsorg och utan att påverka kundens fordon. Se till att betala din skatt i tid. Detta spel tillåter spelare att bli ägare till ett företag. Eftersom man förutom biltvätt även kunde sälja andra produkter. Till exempel bensin, oljerestauranger, parkering och så vidare... När du kan kombinera tjänster för att skapa en stor kedja av butiker. En stor skala över hela staden.

Uppgradera

Pris, hastighet och kvantitet är några av parametrarna du kan ändra för din butik. Den främsta anledningen till att uppgradera är att dra fler kunder och öka vinsten. Hastigheten är huvudaspekten eftersom människor är frustrerade när de tvingas vänta en lång tid. Om din butik har många kunder. Detta kan inte åstadkommas samtidigt och får många kunder att vänta. Om någon arbetar med en brådskande uppgift kommer det att få dem att känna sig illa till mods.

Låt oss förbättra arbetshastigheten för anställda och maskiner till en bättre kvalitet. Det tar bara några minuter att tvätta din bil. För cyklar och motorcyklar kan det vara så lite som 10 sekunder. Om kunderna förses med högkvalitativa produkter, finns det ingen anledning att stå i kö. Då kan du höja priset på dina produkter och göra en större vinst. Öka storleken på butiken för att kunna tvätta flera bilar samtidigt.

Skapa din egen butikskedja

Som sagt är det möjligt att bygga flera filialer och butiker i din företagskedja. Staden är massiv och täcker tusentals hektar. Väx, skapa grenar överallt. Om du är i stadens centrum är det extremt bekvämt att sätta upp en bensinstation. Det finns många bilar i området, det är inte bara för invånare i staden utan även för invånare som bor i förortsområdena. Det finns grusvägar som har bilar som rör sig vilket gör att smuts och lera fäster på fordonet. Tanken på att boka en biltvätt härifrån är vettigare. Ta hänsyn till och uppskatta rätt plats för byggandet. Gör butiken mer lönsam för dagen.

Sommarlik

Idle Car Tycoon öppnar möjligheter för dig att bedriva affärer och upptäcka din passion. Utvecklas från liten skala till större skala. Att välja från en mängd olika branscher kan ge en spännande upplevelse. Hantera din butikskedja och öka dess storlek. Mod-funktionen tillåter kassaflödesökningar när utgifterna underlättas av vothanvosong.vn. Det är möjligt att handla den senaste utrustningen och skapa en mängd olika butiker med lätthet. Skaffa Idle Car Tyroon Mod och bygg ditt affärsimperium och utöka det.

Ladda ner Idle Car Tycoon MOD APK v1.30 (Obegränsade pengar)

Ladda ner (28M)

Du är nu redo att ladda ner Bli biltycoon gratis. Här är några anteckningar:

  • Se vår installationsguide.
  • För att kontrollera CPU och GPU för Android-enheten, använd CPU-Z app
5/5 (1 röst)

Rekommenderat för dig

Lämna en kommentar