Penguin Isle MOD APK v1.44.1 (Obegränsade pengar)

Penguin Island
app Namn Penguin Island
Publisher
Genre Simulering
Storlek 160M
Senaste versionen 1.44.1
MOD Info obegränsat med pengar
Få det på Google Play
uppdatering 18 september 2022 (för 1 vecka sedan)
Ladda ner (160M)

Tanken på att ha ett husdjur som familjemedlem är ett populärt tidsfördriv för många människor. Du kan ha husdjur, katter eller fiskar i ditt hem för att skapa en lugn och mindre ensam miljö. Men har du någonsin tänkt på att ha pingviner i ditt hushåll? Tanken på att hålla pingvinen som husdjur är inte en lätt uppgift på något sätt. Men oroa dig inte, gå in i en värld av lustiga och bedårande pingviner på Penguin Isle. Detta spel låter spelare lära sig om processen att föda upp pingviner hemma. Köp dem och ta väl hand om dem. Dessa nya aktiviteter upptäcks av många spelare. Antalet nedladdningar växer, och spelvärlden blir mer och mer trångt. Spelet är gratis, liksom denna mod, den bästa Android-appen.

Obs: Liknande spel/appar finns tillgängliga som du kanske gillar Punch Hero or BOMBITUP.

Penguin Isle MOD APK v1.44.1 (Obegränsade pengar)

Introducera om Penguin Isle

Penguin Isle MOD APK tar dig in i en värld av supersöta pingviner. Pingvinernas söta utseende får dig att stanna och stirra på deras bedårande utseende. Klimatet i Antarktis Antarktisregionen är mycket kallt och hårt men det är idealiskt för djuret att blomstra och växa. Huvudmålet med ditt jobb är att förvandla denna region till ett paradis för pingviner. För att uppnå detta kan du inte åstadkomma det på egen hand. Det är viktigt att ha stöd och hjälp av pingviner. Pingvinen har ett kort utseende och har vingar men kan inte flyga på grund av att dess vingar inte är tillräckligt stora. De kan dyka i havet och fånga sin egen mat när de är tillräckligt gamla. Föreställ dig att bo på ett isberg på havet. Med dessa fåglar som sällskap kommer spelarna inte att vara ensamma eller uttråkade. Du kan tilldela varje barn arbete att slutföra och mata dem när de är klara med uppgiften. Ditt mest önskade projekt kommer att slutföras inom en snar framtid.

Vackert utseende, extremt begåvad

Vid första anblicken verkar pingviner bedårande men de är också lite löjliga. Men de har en unik talang. Som vi har nämnt kan pingvinerna av vår art hantera de jobb som du tilldelar dem. Varje barn har olika förmågor som alla utför olika uppgifter. Om du till exempel vill bygga snögubbar kan du välja att bygga dem med byggfåglar. Om du letar efter en organisation som är specialiserad på matlagning är kockfåglar ett utmärkt alternativ. Detta kan låta absurt, men dessa är sanningen. Anledningen är att förlaget vill göra det lättare för spelare måste göra. Istället för att göra allt själv kan du dela upp arbetet i flera delar. Lär dig detaljerna om varje typ för att hjälpa dig att utföra detta jobb mer exakt.

Oändliga resurser

Det är lätt att föreställa sig att det är mycket dyrt och svårt att bygga fantastiska strukturer på denna frusna ö på botten av havet. Men kraften som du kan använda är riklig. Dessutom kan spelresurserna vara oändliga. Om du är nybörjare inom sporten är det inte lätt att hitta resurser. Eftersom det inte finns många fåglar ännu Det finns inte många guldmynt som inte tillåter nya fåglar att häcka. När du når en övre nivå, efter att ha avslutat uppdraget, har du mer pengar tillgängliga för att köpa nya inlägg. I takt med att fågelpopulationen ökar och resursutvinningen blir lättare. Dessutom, även när du är utanför fågeln, kan resursen fortfarande användas automatiskt. Denna funktion är endast tillgänglig exklusivt i Penguin Isle MOD-versionen på vothanvosong.

Ljudeffekter och rolig grafik

Penguin Isle MOD APK skapar en lugn, fridfull plats som är en perfekt tillflyktsort för spelare. Bilder på söta pingviner som rusar runt. Särskilt detaljerna om pingvinerna återskapas realistiskt till utseendet på detta djur i den verkliga världen. Deras visuella effekter kommer garanterat att göra spelarna gladare än att bara spela. Dessutom kylan, i detta land är det möjligt att kunna träffa andra varelser. Som med fiskar, björnar andas,... Skapa ett otroligt ekosystem. Det roliga ljudet och fåglarnas kvittrande kommer säkert att inspirera dig att bli mer energisk.

Sommarlik

Besök en plats som har extremt varierande klimatförhållanden och kyla året runt. Det finns fortfarande liv i området där spelare möter bedårande pingviner. En av de mest speciella fåglarna som kan flyga, men inte flyga. Skapa och designa en drömvärld på en istäckt ö som ligger mitt i ett stort hav. Det är lätt att ladda ner Penguin Isle MOD APK gör det enklare för dig att.

Ladda ner Penguin Isle MOD APK v1.44.1 (Obegränsade pengar)

Ladda ner (160M)

Du är nu redo att ladda ner Penguin Island gratis. Här är några anteckningar:

  • Se vår installationsguide.
  • För att kontrollera CPU och GPU för Android-enheten, använd CPU-Z app
5/5 (1 röst)

Rekommenderat för dig

Mer från Developer

Lämna en kommentar