Pixel Combat MOD APK v4.1.9 (Obegränsade pengar)

Pixel Combat: Zombies Strike
app Namn Pixel Combat
Publisher
Genre Handling
Storlek 139M
Senaste versionen 4.1.9
MOD Info obegränsat med pengar
Få det på Google Play
uppdatering 18 september 2022 (för 1 vecka sedan)
Ladda ner (139M)

Pixel Combat MOD Apk är det senaste zombieskjutspelet som kommer att finnas tillgängligt 2022 för Android-telefoner eller iphones (IOS). Världen kastas in i helvetet på grund av att zombies attackerar och du måste kämpa för ditt hem och hitta ett sätt att besegra zombiesna.

Vad exakt är Pixel Combat?

Pixel Combat är ett 3D-actionspel skapat genom GS Games Studio. Den har ett spel som är en blandning av skytte, överlevnad och försvar. Detta är något som andra mobilspel inte kan uppnå. Det är i spelet som du kommer att spela rollen som en hjälte som skyddar världen från hotet från zombies. Genetiskt modifierade varelser tittar på ditt hem och du måste använda dina färdigheter som fighter. Din kropp kommer att användas för att avvärja attacker och besegra de odöda.

Pixel Combat MOD APK

Kampen för överlevnad och förintelsen av de odöda

I världen är Pixel Combat fylld av döda på gator och hus. Du kommer att bli en skicklig skytt och kommer att vara involverad i kampen för att avvärja zombies som bor i huset. Du måste vidta alla nödvändiga försiktighetsåtgärder för att skydda dig själv och andra från de odödas terror.

Världen är uppslukad av tidernas mörker när zombies blir människor efter att ha blivit infekterade av parasiter. De kommer inte längre att kunna ha mänskliga egenskaper, utan kommer istället att agera som djur. Om du stöter på dem kommer de att försöka ta ner dig. Du kanske blir nästa zombie i Pixel Combat.

Pixel Combat erbjuder många utmanande uppdrag. Du kommer att behöva möta många utmaningar medan du spelar. Läkare, bläckfiskboxare, monster med stora huvuden zombies utrustade med självmordsbomber kan få dig att rysa när du spelar. Använd vapen i din ryggsäck som vapen, knivar och yxor, explosiva bomber för att ta ut dem. Dessutom kan du använda första hjälpen-kit för att återvinna blod som tidigare förlorats.

Pixel Combat MOD APK

Kartor och vapensystem från olika vapen

Pixel Combat har många distinkta funktioner. En av dem är de olika vapen som finns tillgängliga för spelare. Över 100+ vapen som har olika skadenivåer. Du hittar vapen som sträcker sig från de tidigaste till de mest moderna. Det är en stor arsenal av vapen inklusive vapen, knivar, yxor samt hagelgevär, eldkastare och kulsprutor, och andra vapen. Köp valfritt vapen och börja spela i striden!

Pixel Combat har ett brett utbud av fräscha kartor. Var och en har distinkta scener. Detta hjälper spelare att inte bli uttråkade. För att delta på den helt nya kartan måste du slutföra uppgifterna i den föregående kartan. När du har slutfört uppgiften kommer systemet att ge dig tillgång till den helt nya kartan. Spelaren kommer att delta i kampen mot zombies i det nya territoriet.

Grafik och ljud

Älskar du pixelspel? Pixel Combat är ett utmärkt spel med fantastisk Pixel-grafik. Du kommer att fördjupas i den fantastiska grafiska världen. Varje detalj hos spelaren och de odöda, såväl som allt inne i huset, skapas minutiöst av spelets skapare. Sällan ser du ett offlinespel med denna typ av detaljer.

Pixel Combat MOD APK

Förutom fördelarna med grafik, men Pixel Combat ger också det mest spännande och spännande ljud som är möjligt. Ljudet ger spelarna en känsla av rädsla, men uppmuntrar inte till nyfikenhet och spänning när de spelar. Var medveten om de milda fotstegen, zombies suckar, du kommer att bli imponerad av ljudet av ljuden.

Slutsats

Skjutspel med zombietema kommer inte att gå ur modet, Pixel Combat är ett spel i den här genren. Med fantastisk 3D-grafik och levande ljud kommer spelare att befinna sig vilse i mörkrets rike. Det finns inga zombies i det här spelet. Dina vänner och du kommer att vara de enda som lever. Skaffa din pistol och ta ut zombiesna!

Ladda ner Pixel Combat MOD APK v4.1.9 (Obegränsade pengar)

Ladda ner (139M)

Du är nu redo att ladda ner Pixel Combat gratis. Här är några anteckningar:

  • Se vår installationsguide.
  • För att kontrollera CPU och GPU för Android-enheten, använd CPU-Z app
5/5 (1 röst)

Rekommenderat för dig

Lämna en kommentar