Puppy Town MOD APK v1.6.2 (Auto Merge)

app Namn Valpstad
Publisher
Genre Casual
Storlek 85M
Senaste versionen 1.6.2
MOD Info Automatisk sammanfogning
Få det på Google Play
uppdatering 18 september 2022 (för 1 vecka sedan)

Hej killar idag ger jag er en ny MOD, så redo att Ladda ner Puppy Town APK MOD v1.6.2 (oändliga pengar) Uppdaterad för Android 2022, jag hoppas att du gillar den och delar den med dina vänner.

ALLMÄN BESKRIVNING:

Älskar du bedårande valpar? Hur är det med enkla pusselspel? Slutligen, gillar du att spela spel som kan tjäna dig mycket pengar? Ladda ner Puppy Town för Android för att uppleva ett spel fullt av bedårande hundar och vinna pengar.

Spelar Puppy Town

Målet med Puppy Town-spelet är tydligt. Samla så mycket pengar som möjligt för att samla in oändligt. Och så småningom kan du snurra för att vinna stora priser i framtiden. För att spela måste du börja med bashunden – Shiba Inu. Denna bedårande lilla valp kommer att börja tjäna dig mer pengar. Fortsätt att ha honom i kenneln så kommer han gradvis att tjäna mer och mer pengar.

Detta är dock inte allt. Du kan spendera mer pengar för att köpa fler Shibas. Naturligtvis, ju fler av dessa valpar som finns i kennlarna, desto mer pengar kan de samla ihop. Men om du inte har tillräckligt med utrymme kan du alltid köpa en extra kennel.

Och det är bara det första steget i hela processen. Nästa steg för att tjäna pengar är att slå samman. Peka och håll kvar Shiba för att välja den. Sedan kan du dra honom till en matchande valp för att få nästa valpnivå.

Genom att kombinera dessa söta husdjur av samma typ får du nästa valprankning. Ju högre rang, desto mer pengar kan de tjäna dig.

Valplista i Puppy Town MOD APK

Här är en lista över alla valpar du kan vinna, inte i någon speciell ordning.

  • Siberian husky
  • Standardpudel
  • Boxer
  • border collie
  • Pudel
  • Schäfer
  • Dvärgschnauzer
  • Shiba Inu
  • Chihuahua
  • Framgångar

Det finns vissa prestationer som också kan genomföras inom Puppy Town. Dessa prestationer kan sträcka sig från att öppna 40 presentförpackningar. Andra kan vara som att samla 20 nivå 3-valpar.

Oavsett vad som uppnås kommer belöningssystemet för varje genomfört mål att vara mer pengar. Så länge du har uppdrag på regelbunden basis, finns det en annan inkomstkälla förutom dina valpar.

Extra bonusar

Du kan också vinna mer pengar och till och med gåvor under ditt spel. När du spelar kommer det att finnas en ikon längst ner i mitten av skärmen. Ikonen visar en valp eller en låda. Dessa ikoner börjar i svart och vitt och fylls sedan med färg.

När ikonerna i mitten av skärmen är helt fyllda med färg kan du klicka på dem. Genom att trycka på får du en av de två gåvorna baserat på ikonen. Om ikonen var en valp kommer du att tilldelas en extra hund för din vattenkokare. Och om ikonen var en ruta har du chans att vinna en slumpmässig belöning.

Det finns också en överraskande fördel med att spela Puppy Town under en längre tid. Om du spelar tillräckligt länge kan du få en chans att snurra ett hjul. Detta hjul kan ge dig ett specialpris som du kan använda för att hämta verkliga belöningar. En av de inkluderade priserna kan till och med vara något lukrativt som en iPhone 11!

Så ta dig tid att tjäna virtuella pengar, så kanske du så småningom kan tjäna riktiga pengar för dig själv! Under tiden, njut av sällskap med bedårande små valpar.

5/5 (1 röst)

Rekommenderat för dig

Lämna en kommentar