Talking Tom Gold Run MOD APK v5.7.3.1086 (Obegränsade pengar)

Talar Tom Gold Run
app Namn Talar Tom Gold Run
Publisher
Genre Handling
Storlek 113M
Senaste versionen 5.7.3.1086
MOD Info obegränsat med pengar
Få det på Google Play
uppdatering 18 september 2022 (för 1 vecka sedan)

Talking Tom Gold Run (MOD, Unlimited Money) tar dig till en ny värld i jakten på att fånga en tvättbjörnsbandit.

Ladda ner (113M)

Talking Tom Gold Run MOD Apk är ett oändligt löpande spel som släpptes från Outfit7 Begränsad. Om vi ​​pratar om det här företaget kanske vi inte är så långt borta. Med kända spel i världsklass. Utvecklaren har nått framgång genom att introducera en serie spel som jag pratar med.

Den mest anmärkningsvärda framgången är den talande dockan. Om du är en person som spelade och älskade det här spelet. Spelet Tom Gold Run kan inte lämnas obemärkt. Ett nytt fält. Den är skild från Outfit7 Limiteds husdjursserie. När det kommer till spelet är din primära uppgift att kontrollera tomen så att han kan förfölja brottslingar och springa. Tjuven stal Toms plånbok. Ladda ner spelet nu för att börja ditt äventyr med din katt nu.

Talking Tom Gold Run MOD APK

Om Speaking Tom Gold Run

I det här loppet måste du besegra tjuvarna. Det kommer att finnas många utmaningar på vägen. Du måste kontrollera Tom för att manövrera med skicklighet samtidigt som du undviker hinder. I början kommer du inte att stöta på rörliga föremål. Men allt eftersom tiden går börjar föremål röra sig. Den primära dodgen kommer att bli svårare. Löpningshastigheten kommer att öka gradvis med tiden.

Vill du bli en vinnare i Talking Tom Gold Run MOD? Deltagare måste kunna reagera snabb bearbetningshastighet. Händelser kommer att inträffa inom en kort tid, vilket betyder att du inte ska ta din hand. I processen kommer det att finnas ett antal guldmynt som slängs av tjuvar. Låt oss hitta alla mynt. Använd magneter för att dra alla pengar som finns i varje hörn och springa. Du kommer också att vara en grupp vänner som hjälper dig när du har problem. Shark Hank, Super Tom och Angela kommer att finnas där för dig på många sätt.

Stilspel

Det oändliga löpspelet är inte längre nytt. Men, Talking Tom Gold Run Mod ger fortfarande en mängd olika saker. Det kommer att göra spelare entusiastiska över och spela under långa perioder utan att bli uttråkade. Den bedårande och vackra bilden av Tom har bevarats. Effekterna uppstår när du krockar med föremål längs vägen.

Liknar effekten du får när du slår Tom i spelet, min talande kattkatt. Det är inte en del av det framgångsrika förlagets serie. Detta spel visar skönheten i spel. De mer än hundra miljoner installerade är ett bevisnummer. Toms kontroll är inte svårt. Men det är inte enkelt heller. Eftersom svårigheten gradvis kommer att öka med tiden. Om du inte anpassar din ekonomiska situation kan den tas av tjuvar.

Det finns många hinder

Det finns alltid hinder skapade av fiender för att bromsa dina framsteg. Men det är för att pengar är viktiga för Tom. Det här är pengarna som gör det möjligt för angela och tom att gifta sig. Det är något du har väntat på länge. Därför kommer han aldrig att sluta oavsett hur svårt det kan vara. Du kommer att kunna undvika hinder.

Om du står inför en utmaning kan du inte hantera den. Tryck på hjälpknappen. Toms familjemedlemmar kommer för att hjälpa. Klicka på "Raiser"-ikonen. Det gör att du kan lyfta upp i himlen på bara några sekunder. Undvik det primära och ta dig över alla svåra hinder. När du reser måste du hantera alla situationer i en jämn takt. Vansinne och ilska kan orsaka misslyckande.

Vackra bilder och härlig musik

Precis som jag nämnde i början. Talking Tom Gold Run-moden har varit en stor förbättring jämfört med andra spel i en liknande kategori. Bilden visar en söt tom som försöker sprinta så fort han kan för att fånga brottslingen. Spänningen får folket att känna sig mer entusiastiska. Toms karaktär kommer att förbli exakt densamma. Det finns ingen förändring på något sätt eftersom utgivaren inte är villig att förlora sitt varumärke. 3D-grafik skapar en mild Tom-bild, som uppmärksammar dina instruktioner. Men medan Tom var en kattunge och naiv, är han nu mycket mer mogen. Väx till en smartare, större katt. Om du inte är övertygad, ladda ner spelet nu och testa det.

slutord

Vackra bilder och härliga ljudeffekter som jag nämnde i början. Talking Tom Gold Run-moden har varit en stor förbättring jämfört med andra spel i en liknande kategori. Bilden visar en söt tom som försöker sprinta så fort han kan för att stoppa tjuven.

Den spännande atmosfären gör att deltagarna känner sig mer entusiastiska. Toms karaktär kommer att förbli exakt densamma. Det finns ingen förändring på något sätt eftersom utgivaren inte är villig att förlora sitt varumärke. 3D-grafik är en lugn Tom-bild som lyssnar på din instruktion. Men medan Tom var en kattunge men han är betydligt äldre. Gör honom till en mer intelligent, större katt. Om du inte är övertygad, installera spelet och testa det.

Ladda ner Talking Tom Gold Run MOD APK v5.7.3.1086 (Obegränsade pengar)

Ladda ner (113M)

Du är nu redo att ladda ner Talar Tom Gold Run gratis. Här är några anteckningar:

  • Se vår installationsguide.
  • För att kontrollera CPU och GPU för Android-enheten, använd CPU-Z app
5/5 (1 röst)

Rekommenderat för dig

Mer från Developer

Lämna en kommentar